TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стрелано во штабот на СДСМ во Ново Лисиче

Дневник - 22.07.2002

ПУКНА ПРВАТА ПРЕДИЗБОРНА ПУШКА Непознати сторители во саботата во 4 часот наутро стрелале во канцелариите на месната организација на СДСМ "Тодор Чангов", во скопската населба Ново Лисиче. Штабот, кој во тоа време бил празен, е погоден со два куршума кои ги искршиле стаклата на просториите.

Напаѓачите двапати стрелале од пиштол

Утрински - 22.07.2002

Нападната МО на СДСМ во Лисиче Непознати сторители во саботата, од автомобил, со огнено оружје стрелале врз просториите на Месната организација "Тодор Чангов" на СДСМ во населбата Лисиче. По инцидентот, трет по ред за само неколку месеци, напаѓачите го напуштиле местото на настанот и се упатиле во ...