TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Граничната полиција доби компјутерска опрема

Време - 11.08.2004

ИТАЛИЈАНСКА ДОНАЦИЈА Одделот за гранична полиција на МВР вчера доби компјутерска опрема, која ја донира Владата на Италија. Според агенцијата МИА, презентацијата на техничката опрема за граничните полицајци беше во организација на одделот за развој на полиција на ОБСЕ.

Компјутерска опрема од 60.000 евра за граничната полиција

Утрински - 11.08.2004

Помош од италијанската влада за заштита на нашите граници Со помошта ќе се обезбедат околу 50 проценти од потребите на полицијата на јужната и на источната граница ТАМАРА ГРНЧАРОСКА Македонската гранична полиција вчера од италијанската влада доби помош во компјутери и компјутерска опрема во ...

Италија и подари 38 компјутери на граничната полиција

Дневник - 11.08.2004

ДОНАЦИЈА Италијанската амбасада во Македонија вчера на граничната полиција и предаде 38 компјутери и компјутерска опрема, вредни 60.000 евра. Според министерот за внатрешни работи Силјан Аврамовски, опремата на граничните полицајци од јужниот и од источниот дел на земјава ќе им овозможи подобро ...