TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Студии на тони, реализација на грамови

Време - 12.06.2009

Ни во догледно време скопјани нема да го избегнат сообраќајниот хаос во градот, со оглед на тоа што само студијата која Министерството за транспорт и врски нарача да ја направи шпанска компанија и која ...

Ќе се планира сообраќајот во Скопје до 2030 година

Утрински - 12.06.2009

Студијата за сообраќајниот систем на Град Скопје, што ќе ја изработува шпанската фирма „Идом инженерија и консулторија“ ќе содржи препораки како најдобро да се организира сообраќајот во главниот град до 2030 ...

Шпанци ќе го решаваат сообраќајот во Скопје

Време - 11.06.2009

Роза Петкова Шпанска компанија ќе изработува сообраќајна студија за градот, која ќе ги вклучи и проектите за булеварот Свети Климент Охридски и планираната подземна сообраќајница од Соборниот храм до Народна ...

Шпанци ќе го решаваат сообраќајот во Скопје

Вест - 11.06.2009

Шпанската фирма "Идом ингенерија - консулторија СА" во рок од 15 месеци треба да даде идејно решение за изработа на подземна сообраќајница од Соборниот храм до Комплексот банки и за булеварот Св.

Шпанци ќе прават студија за сообраќајот во Скопје

Утрински - 11.06.2009

Шпанската фирма „Идом инженерија и консулторија“ ќе изработува студија за сообраќајниот систем на град Скопје со идејни проекти за булеварот „Св.

Шпанци ќе изработуваат студија за сообраќајот

Дневник - 11.06.2009

Шпанската компанија „Idom ingeria y consultoria s.а“ е избрана за најповолен понудувач за изработка на Студија за сообраќајниот систем на Скопје, со идејни проекти за булеварот Свети Климент Охридски и за ...

Шпанска фирма ќе прави проект за подземна сообраќајница

Н.Македонија - 11.06.2009

Компанијата „Идом инхенерија и консулторија“ треба да направи и студија за булеварот Свети Климент Охридски, како и целосна стратегија за среднорочен и за долгорочен развој за подобрување на сообраќајниот ...

Шпанска компанија ќе изработува студија за сообраќајниот систем за Град Скопје

Сител - 10.06.2009

Шпанската компанија „IDOM INGENERIA y CONSULTORIA S.A“ е избрана за најповолен понудувач за изработка на студија за сообраќајниот систем за Град Скопје со идејни проекти за булеварот „Св.

Шпански рецепт за сообраќајниот метеж во Скопје

Вечер Прес - 10.06.2009

Министертвото за транспорт и врски информира дека најповолен понудувач на јавната набавка на услуга за изработка на Студија за сообраќајниот систем на Град Скопје со идејни проекти за сообраќајниците Булевар ...

Шпанска фирма ќе ја изработува студијата за сообраќајниот систем на град Скопје

Нетпрес - 10.06.2009

Компанијата “Идом инжинериа и консалториа С.А. “ (Idom ingeneria y consultoria S.A.” од Шпанија е избрана за најповолен понудувач на јавната набавка на услуга за изработка на Студија за сообраќајниот систем на ...