TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Промовирани мемоарите на Стојан Андов

Дневник - 24.07.2003

МАТИЦА МАКЕДОНСКА Хронолошкиот пресек на најзначајните настани врзани со судбината на нашата земја како и работниот и политичкиот ангажман на Стојан Андов во периодот на осамостојување се преточени во мемоари со наслов "На мој начин", кои книгоиздателството "Матица македонска" ги промовираше вчера ...

Книга на Андов со пикантни детали за луето од политиката

Вест - 24.07.2003

ВО ИЗДАНИЕ НА "МАТИЦА МАКЕДОНСКА" Книгата се вика "На мој начин , а Андов вели "не одам во обработка на личности, туку на настани. Не навлегувам во психолошки и социолошки обработки на ликови, туку зборувам за протагонисти,за добри и лоши политички потези" Стојан Андов напиша книга "На мој начин"во ...