TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Опасноста од насилства на изборите е реална во Македонија

Утрински - 26.07.2002

Според американскиот аналитичар Даниел Сервер Директорот на програмата Балканска иницијатива при Американскиот институт за мир, Даниел Сервер, кој неодамна ги посети Македонија, Србија и Косово, смета дека заканата од насилство е важен аспект околу изборите во Македонија.

Постои реална опасност од насилство за време на изборите - Сервер

А1 - 25.07.2002

Директорот на програмата „Балканска иницијатива“ при американскиот Институт за мир, кој неодамна ги посети Македонија, Србија и Косово, смета дека заканата од насилства е важен аспект за изборите во Македонија. Минатите случувања во Македонија и неодамнешните инциденти во кои беа вклучени ...