TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Збунувачка грешка при печатењето на избирачките ливчиња

Дневник - 13.09.2002

НЕПРИЈАТНИ ВЕСТИ ОД ПРИЛЕП Јавноста треба да биде спокојна, зашто не е отпечатено ниту едно гласачко ливче повеќе од потребното, тврди претседателката на ДИК Околу 400.000 избирачки ливчиња за изборните единици 1 и 2 биле отпечатени со грешка во прилепската печатница "11 Октомври" и пред неколку ...

Запалени 400.000 гласачки ливчиња со грешка?

Утрински - 13.09.2002

На депонијата Алинци кај Прилеп Околу 400.000 гласачки ливчиња планирани за изборните единици 1 и 2, поради тоа што биле отпечатени со грешка во прилепската печатница ?11 Октомври", пред неколку дена се запалени во депонијата Алинци кај Прилеп.

Запалени 400 илјади погрешни гласачки ливчиња

Вест - 13.09.2002

НА ПРИЛЕПСКАТА ДЕПОНИЈА АЛИНЦИ Уништените ливчиња се од изборните единици еден и два, а запалени се поради грешка во печатењето Околу 400 илјади избирачки ливчиња за изборните единици еден и два, отпечатени со грешка во прилепската печатница "11 Октомври", пред неколку дена биле запалени во ...

Запалени 400.000 избирачки ливчиња со грешка

А1 - 12.09.2002

Околу 400.000 избирачки ливчиња за изборните единици еден и два, отпечатени со грешка во прилепската печатница „11-ти Октомври“ пред неколку дена се запалени во депонијата Алинци, кај Прилеп, тврдат извори на А1 кои сакаат да останат анонимни.