TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Разбојници со вперено оружје украле "фиат пунто" од скопјанец

Дневник - 24.07.2003

ВО АРАЧИНОВО Неколку часа по разбојништвото полицијата го пронашла автомобилот изрешетан од огнено оружје Тројца вооружени разбојници во понеделникот вечерта, во селото Арачиново, пресретнале двајца скопјани и им ги одзеле автомобилот, парите и два мобилни телефони.

Нападнати скопјани кои во Арачиново отишле да вратат долг

Вест - 24.07.2003

СЕКОЈДНЕВНО НАЈМАЛКУ ПО ДВЕ РАЗБОЈНИШТВА ВО СКОПЈЕ Завчераноќ според евиденциите на МВР имало две разбојништва едно врз таксист кај Природно математичкиот факултет и другото во Арачиново кога на двајца скопјани им бил одземе автомобилот .