TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Полицијата избира меѓу пет возила

Дневник - 19.07.2012

Освен „Порше Македонија“ и „Kа-Дис“, кои конкурираа и на претходниот тендер, кој беше поништен, сега свои понуди доставиле уште три фирми, а МВР ќе избира меѓу „шкода јети“, „сеат алтеа фритрек“, ...

Пет компании понудија нови возила за полицијата

Н.Македонија - 19.07.2012

Министерството за внатрешни работи денеска ги отвори понудите доставени од петте компании за набавка на 150 полициски моторни возила во полициска изведба Вредноста на доставените понуди се движи од ...

Пет компании пријавени на тендерот за полициски моторни возила

24 Вести - 18.07.2012

Министерството за внатрешни работи денеска ги отвори понудите доставени од петте компании за набавка на 150 полициски моторни возила во полициска изведба.

Пет фирми во трка за тендерот за полициски возила

Утрински - 18.07.2012

Вкупно пет компании се впуштија во трка за добивање на бизнисот со полицијата за купопродажба на 150 возила. Нивните понуди се движат од 237 до 299 милиони денари што значи дека за набавка на нови ...

Пет компании доставија понуди на тендерот за полициски моторни возила

А1 On - 18.07.2012

Министерството за внатрешни работи денеска ги отвори понудите доставени од петте компании за набавка на 150 полициски моторни возила во полициска изведба.

Пет брендови во трката за нов полициски автомобил

Нетпрес - 18.07.2012

Пет автомобилски брендови се во трка за избор на нов полициски автомобил. Министерството за внатрешни работи денеска информираше дека на нивниот повик за прибирање на понуди се пријавил пет компании ...

Пет компании подигнаа тендерска документација за јавна набавка на 150 полициски возила

Inpress - 18.07.2012

Скопје, 18. јули 2012 (ИНПРЕС) МВР јавно ги отвори понудите по повторениот оглас за доделување на договор за јавна набавка на 150 полициски моторни возила во полициска изведба.

Отворени понудите за купување нови коли за МВР

+инфо - 18.07.2012

МВР денеска ги отвори понудите доставени од петте компании за набавка на 150 полициски моторни возила во полициска изведба.

„Јети", „Колеос", „Инсигниа", „Алтеа" или „Тигуан" наместо полициските крајслери

Макфакс - 18.07.2012

„Порше Македонија", „Аутомотив Груп",„Ауто Македонија", „Ка- Дис" и „Делукс - Ауто" се петте компании што доставија понуди за набавка на 150 полициски возила.

Пет автомобилски компании во трка за смена на крајслерите

Курир - 18.07.2012

Министерството за внатрешни работи јавно ги отвори понудите по повторениот оглас за доделување на договор за јавна набавка на 150 полициски моторни возила во полициска изведба.

Отворени понудите за набавка на возила за МВР

Сител - 18.07.2012

Нов тендер и нови возила. Комисијата за јавни набавки во МВР по втор пат ги отвори понудите. Освен Шкода Јети и Сеат Алтеа во трка за ново полициско возило влегуваат и Опел Инсигниа, Рено Колеос и ...

Пет компании во трка - кој ќе ги замени полициските „Крајслери“?

Press24 - 18.07.2012

Министерството за внатрешни работи денеска ги отвори понудите доставени од петте компании за набавка на 150 полициски моторни возила во полициска изведба.

Пет компании доставија понуди на тендерот за полициски моторни возила

МРТ - 18.07.2012

Министерството за внатрешни работи денеска ги отвори понудите доставени од петте компании за набавка на 150 полициски моторни возила во полициска изведба.

Нови понуди за тендерот за нови полициски моторни возила

Денешен - 18.07.2012

Министерството за внатрешни работи денеска ги отвори понудите доставени од петте компании за набавка на 150 полициски моторни возила во полициска изведба.

Што ќе возат полицајците?

Sky - 18.07.2012

Министерството за внатрешни работи, денес јавно ги отвори понудите по повторениот оглас за доделување на договор за јавна набавка на 150 полициски моторни возила во полициска изведба.

Пет брендови во трката за нов полициски автомобил

Точка - 18.07.2012

Пет автомобилски брендови се во трка за избор на нов полициски автомобил. Министерството за внатрешни работи денеска информираше дека на нивниот повик за прибирање на понуди се пријавил пет компании ...

Отворени понудите за нови 150 полициски возила

Либертас - 18.07.2012

Доколку се потврди, заинтересираните ќе бидат известени за терминот на јавното наддавање, бидејќи единствен критериум по кој ќе се одбере новото возило на македонската полиција ќе биде понудената ...

Пет импортери доставија понуди со цени од 237-299,5 мил. евра за 150-те полициски возила

Либертас - 18.07.2012

На повторениот оглас понуди доставија „Порше Македонија“ со модел Шкода Јети амбишн 2.0 ТДИ, „Аутомотив Груп“ со Рено Колеос Динамик 2.0 ДЦИ, „Аутомакедонија АД“ со Опел Инсигниа НБ 2.0 ЦДТИ седан, ...

Пет компании во трка да и продадат возила на полицијата

Н.Македонија - 18.07.2012

„Сеат“, „Шкода“, „Рено“, „Опел“ или „Фоклсваген„ ќе бидат новите полициски возила, според отворањето на понудите на тендерот што се одржа денеска во Министерството за внатрешни работи На повторениот ...