TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Оглас за вработување
Фирмата TAJM - БОРГ ДООЕЛ Скопје, сопственик на веб страницата time.mk,
има потреба од два нови члена во тимот за маркетинг и продажба.

Работни задачи и одговорности:


 • Продажба на рекламен простор на Time.mk
 • Пронаоѓање на нови клиенти и континуирано проширување на бизнисот
 • Подготвување на понуди за клиентите
 • Презентација, преговарање и склучување на договори
 • Следење и грижа за клиентите при реализација на договорот
 • Воспоставување и одржување на позитивни деловни односи со
  тековните и потенцијалните клиенти
 • Идентификување на бизнис можности, истражување
  и анализа на опциите за продажба


Што нудиме:


 • Дополнителни бонуси врз основа на реализирани договори
 • Флексибилно работно време
 • Пријатно работно опкружување


Идеални кандидати:


 • Завршено високо образование
 • Комуникативни личности со презентациски и продажни вештини,
  како и мотивираност за учинок во продажба
 • Познавање на CPM модел на продажба на рекламни банери
 • Искуство во продажба на дигитални продукти ќе се смета за предност

Ве молиме испратете ја Вашата кратка биографија (CV) на: [email protected] најдоцна до 30 Септември 2019.
Интервјуата е планирано да се реализираат од 1 до 4 Октомври 2019.