TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Time.mk достигна 4.000.000 посети на месечно ниво
Вчера (05.03.2013) Time.mk ја помина границата од 4.000.000 посети на месечно ниво. Исто така, бројот на читатели (поточно, прелистувачи) на месечно ниво е пораснат на 450.000. Подолу се дадени и неколку други статистики за посетеноста на Time.mk.

1. Генерални статистики


2. Прелистувачи


3. Мобилни уреди


4. Држави


5. Лојалност (Frequency & Recency)


* Сите статистики се за периодот од 3 Февруари 2013 до 5 Март 2013 генерирани од Google Analytics, само за македонската верзија на Time.mk


Ви благодариме на довербата,
Time.mk, 6 Март 2013Останати текстови: