TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Time.mk достигна 5М посети / 12M прегледи на месечно ниво
Пред 3 дена (20.05.2014) Time.mk ја помина границата од 5.000.000 посети (visits) и 12.000.000 прегледи (pageviews) на месечно ниво . Исто така, бројот на читатели (поточно, прелистувачи) на месечно ниво е пораснат на 512.000. Подолу се дадени и неколку други статистики за посетеноста на Time.mk.

1. Генерални статистики


2. Прелистувачи


3. Тип на уреди


4. Мобилни уреди


5. Држави


6. Лојалност (Frequency & Recency)


* Сите статистики се за периодот од 22 Март 2014 до 22 Април 2014 (вкупно 31 ден) генерирани од Google Analytics, само за македонската верзија на Time.mk


Ви благодариме на довербата,
Time.mk, 22 Април 2014Останати текстови: