TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Time.mk достигна 1.000.000 посети на месечно ниво
Вчера (21.09.2010) Time.mk ја помина границата од 1.000.000 посети месечно, и се вброи го малиот број македонски сајтови кои ја достигнале оваа бројка. Исто така, бројот на читатели е пораснат на 142.000. Интересно е и дека прелистувачот Chrome се искачи на второ место, после FireFox а пред Internet Explorer. Подолу се дадени и неколку други статистики за посетеноста на Time.mk.

1. Генерални статистики


2. Прелистувачи (browsers stats)


3. Резолуции


4. Држави


5. Содржина (категории)


* Сите статистики се за периодот од 22 Август 2010 до 21 Септември 2010
генерирани од Google Analytics


* Pageviews од рамката (frame) на Time.mk не се вклучени во овие статистики
(во рамката нема GA код, затоа и Bounce Rate е висок)Ви благодариме на довербата,
Time.mk, 22 Септември 2010


Останати текстови: