TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hosted by: Creative Hub Macedonia

Tuesday, Jan 14 at 17:00h - 18:00h

Already started

Europe House Skopje

GUESTS

39going
145interested

Details


Пријави се за првиот бесплатен настан организиран од страна на HR Академијата. 

Првото 40 минутно предавање ќе го одржи дипл. психолог Марија Конеска, претседател на центарот за едукација, развој и советување Маша и Марија од Скопје. Воедно Марија е и сертифициран HR менаџер и алумни на Академијата за човечки ресурси на Creative Hub. 

Темата на предавањето е спој на процесот на психологија во фазите на интервјуирање, низ кои ќе се анализираат и повеќе бихевиорални техники при селекција на кандидатите. 

Настанот ќе се одржи во Europe House, а за истиот потребно е да се пријавите на creativehub.mk на почетната страна во линкот Аплицирај.