TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Jan 13 at 20:00h

Already started

GUESTS

77interested
42going
0invited

Details


СТАРА НОВА 2018-ТА ГОДИНА
13.01.2018 (САБОТА)
Свечено мени со вклучено:
Салата
  - Зелена салата;
Ладно предјадење
  - Ордевер;
Свечена вечера
  - Пилешки стек;
  - Свинско печење;
  - Гарнир (сос од печурки, варен компир
 и сарма - традиционално);
Десерт - слатка;
Пијалок во вредност од 150 ден.
ЦЕНА: 750ден.

Ќе се дели лепче со паричка, а најсреќниот ќе добие ВИКЕНД ЗА ДВАЈЦА ВО БАНСКО !
Ќе ве забавуваат: ГРУПА БЕКРИИ + ВАНЕ ГРОЗДАНОВ;
Почеток: 20:00ч

Тел. за резервации: 
078/274-744;
078/246-144;
033/278-001: