TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hosted by: Embassy of Sweden in Tirana

Tuesday, Dec 10 at 17:00h - Dec 11 at 20:30h

Already started

Kinema Millennium

Murat Toptani, 1020 Tirana

GUESTS

0going
271interested

Details


Bashkohuni me ne dhe shikoni filmin suedez në kinema në 10 dhe 11 dhjetor! Dy ditë filma frymëzues për të rinjtë, demokracinë dhe të drejtat e njeriut

- Becoming Astrid 10 Dhejtor, Ora 17:00 
- Goliath 10 Dhejtor, Ora 19:00
- Martha & Niki 11 Dhejtor, Ora 17:00
- Amateurs 11 Dhejtor, Ora 19:00

Hyrja Falas + kokoshka dhe një pije për cdo person!
_____________________________

Join us on the Swedish film nights the 10 and 11 of December. Two days of films about young people, democracy and human rights.

- Becoming Astrid 10 Dec 17:00 
- Goliath 10 Dec 19:00
- Martha & Niki 11 Dec 17:00
- Amateurs 11 Dec 19:00

Free entrance including popcorn and soft drink!