TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Wednesday, Jan 15 at 18:30h

Already started

Filharmonija

Kej Dimitar Vlahov, 1000 Skopje

GUESTS

138going
728interested

Details


Кинеска Нова Година 2020 - гостува Танцовиот театар од провинцијата Гансу!
Оркестарска изведба со традиционални кинески инструменти.
Солисти: Ксиао Жанг - ерху
Гуо Зији - суона