TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Jan 13 at 21:00h - 01:00h

Already started

GUESTS

80interested
19going
263invited

Details


Прославете ја Стара Нова Година, Василица во топла, празнична атмосфера, со специјално мени.

Ве очекуваме!
Резервирајте навреме!

Локација: Еlektra Winter Lodge
Почеток: од 21:00 часот; 
Резервации и информации на телефонските броеви: 
044 337 352 и 070 389 592,
како и преку нашата фан страна на Фејсбук:
https://www.facebook.com/ElektraGarden/