TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hosted by: TEATAR PROVOKACIJA

Tuesday, Dec 3 at 20:00h - 22:00h

Already started

TEATAR PROVOKACIJA

GUESTS

67going
249interested

Details


 03.12.2019 СКАНДАЛ во продукција на ТЕАТАР ПРОВОКАЦИЈА гостува  во Театар -Куманово !!!! :-) :-) :-) 

ПО УЛТРА ПОПУЛАРНАТА „ПРВИН ЌЕ МЕ ЗЕМЕШ ПОСЛЕ ЌЕ МЕ...“ која три пати играше во Куманово, ТЕАТАР ПРОВОКАЦИЈА ГОСТУВА СО СВОЈАТА НОВА ПРЕМИЕРА - СКАНДАЛ.
     
РЕЖИЈА и СЦЕНОГРФИЈА: РОБЕРТ РИСТОВ
КОСТИМОГРАФИЈА: ЕЛЕНА ЛУКА
КОРЕОГРАФИЈА: ИСКРА ШУКАРОВА

           Дејствието на претставата се случува во фризерскиот салон на Гоги Камчев, каде што започнува еден навидум обичен ден... Си течат „обични“ муабети, типични за во фризерските салони, се до моментот кога фризерката Диди ќе влета избезумена и ќе соопшти дека познатата пијанистка, а воедно и сопственичка на салонот, Лена Вагнер, е мртва. Полицијата настапува на сцена! Присутните во салонот се единствените осомничени за скандалозното убиство, извршено со ФРИЗЕРСКИ НОЖИЦИ. Публиката има задача да помогне во разрешувањето на убиството, односно во откривањето на убиецот! 

   ПРЕДНОВОГОДИШНО ИЗНЕНАДУВАЊЕ ЗА ПУБЛИКАТА оД КУМАНОВО!!!!:
Antiaging Center by PROMOITALIA и ТЕАТАР ПРОВОКАЦИЈА ви подготвија предновогодишно изненадување!!!
СО СЕКОЈ КУПЕН БИЛЕТ за претставата „СКАНДАЛ“ на 01.12. и 03.12 (во Скопје и Куманово) добивате 20% попуст на услугите на PROMOITALIA!!!
Зачувајте го билетот и ТРК НА РАЗУБАВУВАЊЕ!!!! :-) :-) 

https://www.facebook.com/teatarprovokacija/videos/442124139783710/?modal=admin_todo_tour

https://www.facebook.com/teatarprovokacija/videos/vl.2298583420152191/520034408796234/?type=1

ИГРААТ: 
ГОГИ : НИКОЛА КУЗЕЛОВ
ДИДИ: МИРЈАНА ПОПОВСКА РИСТОВ
ИНСПЕКТОР ВЕСЕЛИНОВ: ДАРИЈАН ПЕТРОВ
Г-ѓа КОСТОВ: ЈЕЛЕНА МИЈАТОВИЌ / СЛАЃАНА ВУЈОШЕВИЌ
ЕМИЛ: ЧЕДОМИР МИТЕВСКИ
ПОМЛАД ИНСПЕКТОР БОРЕ: РАДО АЛЕКСОВСКИ
СВЕДОЦИ: ПУБЛИКАТА

РЕЖИЈА и СЦЕНОГРФИЈА: РОБЕРТ РИСТОВ
КОСТИМОГРАФИЈА: ЕЛЕНА ЛУКА
КОРЕОГРАФИЈА: ИСКРА ШУКАРОВА