TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tuesday, Feb 13 at 20:00h - 21:30h

Already started

GUESTS

123interested
24going
6invited

Details


Ова е првата претстава во „Театар комедија“ која ја доживеа 100-тата изведба. СИГУРЕН ИЗБОР!!! :-)
Режија: Синиша Ефтимов
Сценографија и костимографија: Илина Ангеловска

Играат: Тино Костадиновски, Атанас Атансовски, Кристина Ласовска, Тања Мицков и Жаклина Петровска