TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Monday, June 19 at 08:00h - June 24 at 20:00h

Already started

GUESTS

3interested
8going
8invited

Details


ЈОУ Библиотека "Гоце Делчев" Ве поканува да го посетите карванот на книга на издавачката куќа ТРИ што ќе се одржи од 19 до 24 јуни под јаворот на Библиотеката. Издавачката куќа ќе се претстави со свој штанд и најновите изданија. 
Исто така на карванот на книга присутни се и издавачките куќи Култура и Антолог.
Ве очекуваме.