TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Thursday, Nov 21 at 23:59h - 03:59h

Already started

Epicentar

Kliment Ohridski, 1000 Skopje

GUESTS

12going
12interested

Details


Нов тематски ШЕЈК Ви спремаме овој четврток во клубот @[669652646524920:274:Epicentar]. Главен артист на вечерта ќе биде DaBaby, и неговиот последен проект - "Kirk". 
DaBaby е артист кој дефинитивно ја одбележа 2019та година. Извади 2 албуми и постојано е на врвот на топ листите со неговите синглови и многуте гостувања кај други артисти. Овој четврток, на почетокот на вечерта ќе го промовираме неговиот албум на DaBaby - KIRK кој излезе во Септември и во првата недела беше број 1 на Billboard Top 200 листата. 
Резиденти како и секој четврток се Irie и Shorty P.

Poster design: Igor Stojanovski