TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GUESTS

14interested
10going
19invited

Details


МАКЕДОНСКОТО  ЗДРУЖЕНИЕ НА УЧЕСНИЦИ НА КУРСЕВИ НА ЈАПОНСКАТА АГЕНЦИЈА ЗА МЕЃУНАРОДНА СОРАБОТКА
МАК-ЈАМС, СКОПЈЕ И ДОЏО-ТО ЗА КЛАСИЧНИ ЈАПОНСКИ БОРБЕНИ ВЕШТИНИ “ПАТ КОН СОНЦЕТО“

Ве Поканува на настанот за промоција на Јапонската традиција
Презентација на Буџутсу, Аикиџуџутсу и Нинџутсу вештини

Презентација на овие традиционални јапонски вештини од страна на учителите и учениците од Доџо-то за класични јапонски борбени вештини “Пат кон Сонцето“ од Скопје.