TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tuesday, Feb 13 at 18:00h - 21:00h

Already started

GUESTS

36interested
30going
286invited

Details


E martë, 13 Shkurt Ora 18.00
Ju ftojmë në Klubin e librit nr 19: SIDARTA

Do flasim për Librin "Sidarta" të Herman Hese. Një novelë klasike që ka frymëzuar, dhe ka ndikuar breza të tërë shkrimtarësh, lexuesish, dhe mendimtarësh. Në qendër të historisë kemi një prijës të pasur indian që braktis jetën e tij plot privilegje, në kërkim të plotësimit shpirtëror. Hese sintetizon filozofi të ndryshme, religjione lindore, arketipe jungiane, individualizmin perendimor- në një vizion unik të jetës; e shpalosur përmes një njeriu që kërkon kuptimin e ekzistencës. 
Për më tepër ju presim në një takim shumë interesant – Cili është mendimi yt mbi këtë libër?

Për info të mëtejshme na kontaktoni
Tel: 072/646-177
Viber-whatsapp- 071/789-141
Email: akropolirisk@gmail.com
Adresa: Rruga “7 Juli”, nr 66, prapa Plastikave, pranë RE- ORIENT