TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Friday, Jan 12 at 23:59h - 03:59h

Already started

GUESTS

48interested
33going
14invited

Details


Нова Friday Bounce забава е пред нас на подиумот во VOX Night Club. Irie Scratch (Sure Shotz Entertainment) со најголемите hip-hop, r`n`b и trap хитови е позади грамофоните, a како гостин овој пат го имаме најквалитетниот dj од Велес - DJ Popeye (Авторизација, Дивизија). На Вас останува само да си го резервирате присуството преку порака на фан страната.