TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hosted by: AVON Macedonia

Wednesday, Nov 20 at 11:00h - 15:00h

Already started

Concept Cafe

Blagoj Jankov Mucheto 30, 2400 Strumica

GUESTS

14going
68interested

Details


"Не можеш да замислиш живот без шминка?“ Мислиш дека палетите со сенки се најдоброто нешто кое му се случило на мејкап светот? 
За сите мејкап ентузијасти, сега е моментот за нов look со комплетно нови палети сенки за очи!

Не пропуштај да дојдеш во Concept Cafe оваа среда и заедно со нас да ги испробаш нашите нови палети на сенки AVON Mark Playbook.

Ќе се дружиме со нашите познати мејкап артисти: 
- Јелкица Поповска (Jelkica_pop) 
- Зорица Николова
кои за тебе ги подготвија своите трикови и совети - како до совршениот мејкап за посакуваната пригода. 

Искористи ја можноста за бесплатно шминкање, професионални совети околу начинот на кој се шминкаш и освој подароци!

Save the date: 20.11.2019 од 11:00 до 15:00 часот во Concept cafe.

П.С. Покани ги и твоите другарки, дојдете во нашиот мејкап корнер, забавувајте се заедно и добијте подароци. 
Because sharing is caring 😊