TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Friday, Feb 14 at 21:30h - 01:00h

Already started

Umbrella

Kej 13 Noemvri, 1000 Skopje

GUESTS

174going
477interested

Details


^^ За да резервираш коњопој (бесплатно), стисни на копчето "Message" погоре или притисни на: https://m.me/Latino.mk и пиши ни порака (кое било време од денот или ноќта ☾☼)

💚 Латино забава на 14ти Февруари (петок), за Валентајн/Трифун. Бесплатен и отворен  влез, локација: Umbrella, лоцирана во ГТЦ, во строгиот центар на градот 💚

👉 Секој слави или Валентајн или Трифун. На нашата латино забава можеш да ги славиш и двете во исто време. 

Танцувај и вкуси го виното додека оди "Calma" во позадина. Feel the love and romance in the air додека ја слушаш "I Can Be Your Hero Baby..." од Enrique. И моментот пред да се откажеш од љубовта и да се депресираш дека ќе бидеш forever alone, почнува Despacito 😸😺

👉 Latino.mk забавите се познати по "нема дрва" правилото. Ова не е забава каде што ќе седиш и сите околу тебе се дрва и никој не мрда. 

Овде доаѓаат и луѓе што немаат поим од играње (ама сакаат да мрдаат и да си поминат супер), и луѓе што играат реакреативно неколку години или месеци. Со една реченица: Ќе биде разиграно! (како што беше на претходните 2 забави, за слики посети го @[113917533382195:274:Latino.mk] Facebook профилот и види ги над 100те слики од претходните забави).

👉 Имаме и танцов подиум/бина на кој ќе можеш да играш на salsa/bachata/reggaeton/cha-cha/kizomba ремикси од најпопуларните песни од Maluma, J Balvin, Ricky Martin, Becky G, Enrique Iglesias, J Lo, Ozuna, Gente de Zona и многу други.


👉 За оваа забава земавме и профи фотограф што ќе може да ги долови твоите разиграни (и пијано-романтични) моменти 😂

👉 Локацијата е во ГТЦ (приземје) во Umbrella (поранешно Ciao Caffee).

Ако сигурно доаѓаш, стисни "Going". Ако сакаш да дојдеш ама не си 100% сигурна/сигурен, стисни "Interested".

^^ За да резервираш коњопој (бесплатно е ако сте повеќе од 2ца), пиши ни со притискање на копчето "Message" погоре или притисни на: https://m.me/Latino.mk и пиши ни порака (кое било време од денот или ноќта ☾☼)