TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hosted by: Umbrella

Wednesday, Nov 20 at 21:00h - 23:30h

Already started

Umbrella

Kej 13 Noemvri, 1000 Skopje

GUESTS

30going
88interested

Details


Една малку поинаква забава... да се дружиме и смееме. Животот е убав за оној кој знае да го живее. Оваа среда 20.11.2019 год во Umbrella Ве чекаме на супер "семафор" забава и дружење.
Предлог препорака: Нека горниот дел од Вашата гардероба биде во склоп со боите на семафорот. Така забавата ќе биде ќе биде подобра, а добрата забава го продолжува животот  :D :D :D 
Резервации на : 078 268 822, 072 800 800