TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Jan 13 at 21:00h - 01:00h

Already started

GUESTS

67interested
33going
271invited

Details


Другарки и другари, ја испративме старата фраерски, а сега треба да ја дочекаме старо-новата на најкул начин.  

Одборот за дочек едногласно реши: Од памет ќе се мрднеме, ама од концептот не!
Се сеќавате како си пројдовме за Нова Година? Епа драги наши приказната е иста и за Стара Нова. Вечерта се журкаме со Fiction (веќе ветерани во пабов), на влез се остава 100 денари за храна (исто како и за Нова Година, кој беше знае, кој не беше, ќе проба), а за се друго важи: Колку пиеш – толку плаќаш. 
Тоа е тоа, па навали народе. 
Резервирајте на 02 277 9959 (после 16 часот) или инбоксирајте!