TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Wednesday, Nov 20 at 23:58h - 04:00h

Already started

Big Bang Crew

GUESTS

24going
25interested

Details


СРЕДА СРЕЌЕН ДЕН ! 
ЕДНА И ЕДИНСТВЕНА ЛОКАЦИЈА
▶️ #Club Avenue

Повелете  на Традиционалните Студентски Забави во Среда и проверено најдоброто караоке шоу со Nenad Gjorgjievski  & Dj Bobi

Warm Up DJ Mario Jefremovski

Дојдете насмеани, весели и среќни и сите заедно да пееме во еден глас.


INFO & RESERVATION:
✆ 075 339 588
✆ 070 302 198