TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Wednesday, Nov 20 at 12:00h - Nov 21 at 20:00h

Already started

VISION

Bul. Srbija bb Reon 11, 1000 Skopje

GUESTS

0going
178interested

Details


Драги пријатели,

За сите Вас, со префинет аудиофилски вкус и висок сенс за естетика... врвен дизајн и технологија, во име на љубовта кон музичката уметност, го донесовме брендот DYNAUDIO, eден од најреспектабилните брендови во Hi-Fi / High-End светот, во VISION, вашите пријатели на добрата музика.

Ни претставува особена чест да ве поканиме на настан на кој сите вие, вљубеници во музиката ќе можете да не посетите и во нашата демо просторија да го искусите DYNAUDIO.

Промотивни попусти за целата програма на Dynaudio во текот на Ноември и Декември.

Ве молиме да го потврдите вашето присуство на е-мејл или на фејсбук настанот.

Продукти на демо: 

EMIT M20 / EMIT M30,

Evoke 20/ Evoke 30 / Evoke 50

CONTOUR 30

XEO 10

 

Ве очекуваме,

Со почит,
VISION

 

20 и 21 Ноември
12-20ч.


Powered by NAD M10, NAD M32, Bluesound Powernode 2i


_______________________________________________________Dear friends,


For all of you, with exquisite audiophile taste and higher sense for aesthetics … superior design and technology, in the name of love towards the art of music, we brought DYNAUDIO, one of the most respectable brands in the Hi-Fi / Hi-End world, in VISION, your friends of good music.

It is our honor to invite you to an event where all of you music lovers can visit us and experience DYNAUDIO in our demo room.
Promotional discounts for the entire Dynaudio program during November and December.

Please confirm your аttendance on e-mail or on the event.

Demo products:

EMIT M20 / EMIT M30,

Evoke 20/ Evoke 30 / Evoke 50

CONTOUR 30

XEO 10We expect you,

Respectfully,
VISION


20 and 21 of November
12pm-8pm


Powered by NAD M10, NAD M32, Bluesound Powernode 2i