TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hosted by: ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ

Wednesday, Nov 20 at 20:00h - 00:00h

Already started

Nola Lounge Bar

Metropolit Teodosij Gologanov 67, 1000 Skopje

GUESTS

37going
56interested

Details


Во чест на бруцошите Европски Универзитет организира студентска забава на која покрај новите студенти добредојдени се сите наши редовни и вонредни студенти,како и вработените на Европски Универзитет,Скопје.
Повеќе информации за деталите и начинот на кој можете да го набавите ваучерот во канцеларијата со број 206 во текот на секој ден работен ден заклучно со Вторник 14ч.