TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GUESTS

35interested
70going
4invited

Details


Të nderuar,

Me rastin e promovimit të gjeneratës së shtatë të bursistëve tanë për vitin shkollor - akademik 2017/18, organizon manifestimin qendror të ndarjes së bursave, i cili do të mbahet më 13.02.2018 (e martë) me fillim në orën 19:00. 

Eventi do të mbahet në godinën e Operës dhe Baletit  të Maqedonisë.

Me respekt,
Fondacioni ALBIZ