TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Wednesday, Dec 4 at 19:30h - 21:30h

Already started

Impact Academy

Boulevard Saint Clement of Ohrid, 1000 Skopje

GUESTS

43going
208interested

Details


Импакт академи и Трипак Ве покануваат на двочасовен Семинар за самоодбрана наменет за девојки од сите генерации. Ќе се разработува теоријата за самоодбрана, конфликт, анализа на проблем и сите фази неопходни за поголема успешност во спречување на сите опасности кои евентуално би ја загрозиле вашата безбедност. Семинарот е конципиран како работилница во која ќе бидат презентирани конкретни примери и вежби.

Семинарот ќе го водат:
Бојан Попоски - тренер по Џит Кун До со повеќе од 15 години искуство. 
Воислав Пангов - тренер по Џит Кун До со повеќе од 15 години искуство.
Аце Брсакоски - тренер по Џит Кун До со повеќе од 10 години искуство, тренер по Бразилско Џиу Џитцу од 2010та и носител на кафен појас.

Семинарот ќе се одржи во Европски Универзитет во Центар.

Информации на телефон:
070 426 542 - Аце 

Цената ќе биде во форма на донација за третман на Јоце Блажевски во Русија.