TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sunday, Aug 13 at 23:59h - 04:00h

Already started

GUESTS

33interested
18going
101invited

Details


Заврши распустот за неделните Sure Shotz sunday session забави во летниот клуб XL. Оваа недела ја отвораме втората полусезона, во која ќе имаме и изненадувања за Вас кои не пратевте од почетокот. За почеток, позади грамофоните ги имаме Shorty P и Nasty, а на Вас останува само да го резервирате присуството на време.