TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tuesday, Feb 13 at 20:45h - 23:45h

Already started

GUESTS

9interested
5going
1invited

Details


Високиот Совет за внатреуставни промени при делегацијата на УО (Управниот Одбор) ненадлежна комисија на чело со вд претседателот одлучи да се дава денес фудбал во Винил. Ќе има нешто лига, нешто шампиони, нешто Јувентус (намерно не го пишуваат Тотенхем затоа што не се сигурни дали е Тотнем или Тотенхем), нешто малку пиво од страна, чипс, кикирика, музика на полувреме и ред други удобства.

Се гледаме во Винил заедно со ова кученце!!!