TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, April 22 at 20:00h - 23:00h

Already started

GUESTS

401interested
358going
725invited

Details


Ова нема да биде само обичен концерт туку несекојдневно мегашоу, на кое, освен промоција на новите хитовски рефрени од последното цеде "Грло ненапеано", ќе бидат отпеани и многу познати легендарни македонски хитови