TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GUESTS

171interested
73going
619invited

Details


ЦЕРИ ве поканува да бидете дел од тринаесеттата сесија на четвртата генерација на школата за лидерство и кариерен развој ПОЛИТЕА со наслов:

ПАЛАНКАТА И КАКО ДА СЕ БОРИТЕ СО НЕА ВО ДЕСЕТ ЧЕКОРИ

Гостин на оваа сесија ќе биде Марјан Ѓорѓиевски актер, режисер  и стендап комичар. Ова сесија ќе биде посветена на ограничувањата и демотивацијата кои ги создава опкружувањето и начините истите да ги надминеме. На сесијата ќе имате можност да се запознаете со кариерниот развој на нашиот гостин и предизвиците со кои тој се соочувал и се соочува во градењето на својата кариера како стендап комичар и актер.   
Сесијата ќе се одржи на 13.03.2018 ВТОРНИК  со почеток во 19:30 часот. 
Оваа сесија е од јавен карактер и се реализира во партнерство со НУ Центар за култура Битола