TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Jan 13 at 23:59h - 03:59h

Already started

GUESTS

109interested
48going
0invited

Details


На Ваше барање, оваа сабота во VOX Night Club по втор пат со свој dj сет ќе се претстави нашето моментално најпопуларно дуо - Cyrillic. Талентираните Андреј и Бојан повторно Ве канат на дружба на Вашиот омилен подиум, а пред тоа Ви останува само да си го резервирате присуството преку порака на нашата фан страна.