TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GUESTS

58interested
33going
463invited

Details


Драги алумнисти, пријатели, соработници, колеги, сите оние кои сте биле или планирате да одите на Summer Work & Travel  програмата, на некој наш проект, како и сите кои не прашувате како да се приклучите во нашата организација, 
Ве покануваме заедно да го прославиме нашиот 5ти роденден! :)
Насмеани и разиграни, се гледаме во Паб Комедија во вторник!