TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hosted by: Академска сцена на ФДУ Скопје

Tuesday, Dec 3 at 19:00h - 21:00h

Already started

Факултет За Драмски Уметности- Фду

GUESTS

68going
237interested

Details


🐝 На 3ти декември (вторник) на ФДУ ни гостува екипата на Медена земја. По проекцијата на филмот која започнува во 19:00 часот ќе имаме можност да поразговараме со Љубомир Стефанов, Тамара Котевска, Фејми Даут, Самир Љума и Атанас Георгиев.

❗️ 👇🏻 В А Ж Н О 👇🏻 ❗️ 
Влезот е бесплатен, но поради ограничениот капацитет на салата потребно е да си обезбедите влезница. Влезниците се подигнуваат од деканатот на ФДУ во понеделник и вторник од 10 до 15 часот.