TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Dec 7 at 10:00h - Dec 10 at 18:00h

Already started

Vero Jumbo

GUESTS

8going
41interested

Details


Во сабота, 07 декември! 
Од 10 - 18 часот, Ве покануваме во салонот на Топ Шоп во Vero Jumbo! 

Дојдете и погледнете ја презентацијата на Astrea Прочистувач на воздух и уверете се во неговиот фантастичен начин за прочистување на воздухот. 

Споделете со вашите пријатели и најблиски.
Ве очекуваме...