TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Thursday, Nov 21 at 20:00h - 23:55h

Already started

Zing restaurant

ul. Zivko Chingo br.5 (ul.Boemska 2), Debar Maalo, 1000 Skopje

GUESTS

13going
75interested

Details


📍 Во четврток во прекрасниот амбиент на ресторан Зинг прв unplugged концерт на Александра Јанева надополнет со вкусна храна за гурманско уживање од специјалното мени на Дејан Карапеев. 

🍷 Дегустација на вина од асортиманот на Винарија Тиквеш со секој след од менито. Цена на мени по човек: 2.000 денари. Капацитетот е ограничен. 

📞 Резервации и инфо на: 075 233 934