TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Jan 13 at 21:00h - 01:00h

Already started

GUESTS

125interested
24going
119invited

Details


Втор пат ја пречекуваме Новата 2018 ~

За одличното мезе и пиење ќе се погрижи тимот на Јавна Соба, а за одличната музика ги имаме 
The Ringtones & 
DJ Tose (soulful house). 

Денсаме, уживаме, се забавуваме затоа што еден пречек на новата година не е доволен!
Соберете го цело друштво и бујрум на журка ~

Резервации на телефон 
078 250 554