TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hosted by: European Business Association

Wednesday, Nov 20 at 10:00h - 14:00h

Already started

City Hall CENTER

Kej, Dimitar Vlahov, 1000 Skopje

GUESTS

65going
197interested

Details


Со огромно задоволство ви ја најавуваме конференцијата „Digital for Entrepreneurship“ која ќе се одржи на 20 ноември во рамки на Европската национална недела на мали бизниси!

Целосната агенда и листа на говорници може да ја најдете на следниот линк 👇
http://eba.mk/european-sme-week-2019/