TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hosted by: Nacionalkomerc

Tuesday, Nov 19 at 10:00h - Nov 21 at 18:00h

Already started

Nacionalkomerc

Ulica 1520, 1000 Skopje

GUESTS

41going
136interested

Details


Почитувани,

Ни преставува огромно задоволство да ве поканиме од 19.11. до  21.11.2019 во просториите на Националкомерц да ги погледнете  новитетите на принтери, катери и многу други графички машини од свeтските брендови Ricoh, Graphtec, UCHIDA и други. Не ја пропуштајте една од најголемите презентации посветена на графичката индустрија во Македонија за 2019 година.

Ве очекуваме !!!