TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Jan 13 at 21:00h - 01:00h

Already started

GUESTS

62interested
53going
3.1Kinvited

Details


Кафе бар Ало Ало (КЕЈ) во сабота со гордост ви го најавува дочекот на СТАРА НОВА ГОДИНА - ВАСИЛИЦА со специјално издание на ОГНЕН ЗДРАВКОВСКИ и бендот!!

Со фина селекција на најдобрите диско хитови од страна на нашиот DJ DARKNESS искусете ја магијата на една елитна и урбана забава...

☆HAPPY HOUR ☞ 22:30-23:30☆
•3x текили = 100мкд.
•2x чаши JB, JAMESON, Red Label = 250мкд.
•Сите коктели = 100мкд.

➨ ГЛАВНИ ПРОМОЦИИ:
• Флаша Smirnoff 0.7l+ 1l Juice = 1800мкд.
• Флаша Badel 1l + Pepsi = 2000мкд.
• 2 х Вино Стоби  0,75l = 1000 мкд.

➨ ПАКЕТ ФЛАШИ:
• Smirnoff+ Juice = 2500 мкд.
• JAMESON + Pepsi = 3000 мкд.
• JB + Pepsi = 3000 мкд.
• JACK DANIEL'S + Pepsi = 4000мкд.
• Grey Goose 0.7l + Juice = 5400мкд.

•Влезот е слободен 
➨ Резервациите се во ограничен број и истите важат до 21:30h.
➨ Задолжително носете си ги вашите лични карти 
➨ ЗАБРАНЕТ ВЛЕЗ ЗА ЛИЦА ПОД 18           ☑️светлосни ефекти, дим машини и се останато што е потребно за забавата долго да се памети.

✰ Резервации:
✆ 076 260 064 ✔
✆ ‭078 385 870‬✔

✉ Facebook inbox