TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hosted by: nexteventskopje

Friday, April 10 at 23:59h - 04:00h

Already started

Iridium 77

Kej na Vardar, 13ti Noemvri, GTC - Skopje, 1000 Skopje

GUESTS

23going
22interested

Details


Почитувани, со огромна чест и задоволство сакаме да ви ја најавиме една од најголемите ТРАП ѕвезди на Балканот, МИЛИ кој ќе настапува на 20.03.2020 во Клуб Иридиум 77. Со своите ГРМИ И ЛОКА ќе направи атмосфера за паметење. Дојдете сите заедно да направиме незаборавна вечер. 
Резервации : 076 635 067 или карти во претпродажба во Insta Cafe по цена од 300 денари.