TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hosted by: Escape Travel Agency

Thursday, Nov 21 at 20:00h - 00:00h

Already started

Escape Travel Agency

ТЦ Бисер Булевар Јане Сандански бр. 82/1/001 Аеродром, 1126 Skopje

GUESTS

44going
149interested

Details


Ви недостига екипата од летото на островот Крф? Сакате „репете“ со истите фаци? Ајде да се потсетиме на нешто што и реално не се заборава! Ескејп организира добра дружба во @[312402659271885:274:Кактус Бар] во Т.Ц Бисер (прв спрат) на 21.11 во 20:00 часот! 

Оние коишто размислуваат за зимување во Банско. имаат шанса да го добијат аранжманот целосно бесплатно, бидејќи ние Ви подготвивме наградна игра во истата вечер! Да да, некој од нашите гости ќе добие „Бесплатно патување за двајца во Банско со вклучен превоз“

Имаме и уште едно изненандување: Го откриваме првиот од трите изведувачи за Нова Година на Босфор на брод кој е наменет за 250 лица од цела земја!

За добра журка ќе се погрижат нашите најмлади а доста талентирани Bright Band! 

Имаме и уште многу гратис изненадувања од нашите пријатели од „Кактус Бар“!

Нашите атрактивни аражнжмани можете да ги погледете овде:
Нова Година на Босфор: https://bit.ly/2qOmVFB
Зимување во Банско: https://bit.ly/2rDXJ53
Скијатос Лето 2020: https://bit.ly/33IERzX

Влезот е бесплатен!
Поради ограничените места, предрезервацијата е задолжителна!
Резервирај за твоето друштво на: 071227847!