TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tuesday, March 13 at 21:00h - March 18 at 00:00h

Already started

GUESTS

62interested
2going
161invited

Details


Неделната агенда од Вторник до Сабота во 2.0 изгледа вака:

ВТОРНИК - Надвор од вообичаеното, овој вторник ќе имаме жива свирка после 21:00 и шампионска дружба :) Валкан Експрес (дечките од петочките афтерворк свирки) ќе свират, а ние ќе ви обезбедиме Хајнекен 0,5 по цена од 100 денари. На ТВ ќе се гледа Јунајтед - Севиља, па овој вторник ќе добие викендашки шмек. 

СРЕДА - Стандардно блуз и виски најт со InThe Mood и промо цена од 100 денари на 8 вида виски.

ЧЕТВРТОК - Кириличен рокенрол со Audioskopje со старт после 21:00

ПЕТОК - Целодневна агенда - Афтерворк со Валкан Експрес од 17:00 и вечерна дружба со Ring Road после 21:30 и Jegermeister 

САБОТА - #BurgerHappyHours од 14:00 - 18:00 и 20% попуст на сите бургери, а вечерта акустична свирка со Marko Kuma Markovic и Владимир Чадиковски после 21:30

За инфо и резервации јавете ни се на 075 478 134