TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sunday, Aug 13 at 20:45h - 23:45h

Already started

GUESTS

49interested
23going
366invited

Details


Супер Куп на Италија, недела вечер од 20:45, Јувентус - Лацио.  проследете го на видео бим во одлична спортска атмосфера:

✰ Пакет Хајнекен 4 + 1 ✔
✰ Пакет Лаваца + Цедевита ✔
✰ Пакет Лаваца + Кокта ✔
✰ Пакет Лаваца + Монин ✔
✰ Пакет Лаваца + Нектар ✔

Резервации на 072/ 535-353 ✔